Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Volkswagen ανακοίνωσε μια νέα πιο ελκυστική τιμή για το Polo με τον TSI κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 95 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 17,8 κιλά. Πιο συγκεκριμένα η νέα τιμή ορίστηκε στα 14.750€ από 15.350€ που ήταν πριν. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 10,8”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 187 χλμ/ώρα. Με βάση τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση είναι 5,6 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 127 γρ/χλμ.

Από πλευράς εξοπλισμού είναι η έκδοση Comfortline, η οποία περιλαμβάνει 6 αερόσακους, A/C, Cruise Control, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, εμπρός αισθητήρα φώτων, δερμάτινο και πολυλειτουργικό τιμόνι, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής μεγέθους 6,5”, σύστημα αυτόνομης πέδησης, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού και ζάντες αλουμινίου.

Η τιμή είναι σίγουρα καλύτερη, αφού τα 600€ έκπτωση είναι κάτι παραπάνω. Βέβαια, μπορεί να υπάρχουν φθηνότερα μοντέλα στην αγορά με αντίστοιχους κινητήρες, όμως το επίπεδο εξοπλισμού είναι αρκετά ικανοποιητικό. Η τελική επιλογή είναι δικής σας.