Το LC 500 της Lexus είναι εδώ και τρία χρόνια ένα από τα επιτυχημένα μοντέλα στην Παγκόσμια αγορά αυτοκίνητου. Για αυτό το λόγο οι Ιάπωνες αποφάσισαν να προσφέρουν το μοντέλο τους με μια επετειακή έκδοση. Το LC 500 Limited Edition θα είναι ιδιαίτερο μοντέλο, το οποίο θα έχει υπερπολυτελή στοιχεία που εκτός της Coupe εκδοχής του το κατατάσσει στην κατηγορία των Luxury αυτοκινήτων.

Η διαφορετικότητα του LC 500 Limited Edition φαίνεται αμέσως με το Terrane Khaki εξωτερικό χρώμα, το οποίο είναι εντυπωσιακό. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21” των 8 ακτινών έρχεται να δέσει αρμονικά με το χρώμα δημιουργώντας έναν ιδανικό συνδυασμό. Επιπλέον, για τους πιο περίεργους θα υπάρχουν άλλες δύο επιλογές χρωμάτων, το Graphite Black και το Sonic Titanium.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι ντυμένα με μαύρο δέρμα και καφέ ραφές από Alcantara, ενώ μπορούν να κινηθούν σε 10 διαφορετικές κατευθύνσεις. Επιπλέον, υπάρχει και ο ανάποδος χρωματισμός με καφέ καθίσματα και μαύρες ραφές. Το Bespoke Saddle Tan (Μαύρο Κεχριμπάρι) χρώμα στο εσωτερικό έρχεται να αλλάξει τελείως την οπτική.

Από μηχανικής πλευράς το Lexus LC 500 Limited Edition δεν αλλάζει σε τίποτα, διαθέτοντας το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Direct Shift. Φυσικά, υπάρχει και το υβριδικό LC 500h που προσφέρει το συνδυασμό του V6 βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3,5 λίτρων, μαζί με έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα.

Κλείνοντας θα λέγαμε πως το Lexus LC 500 Limited Edition είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει στο έπακρο ακόμα και τον πιο απαιτητικό οδηγό, αφού προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το επετειακό μοντέλο είναι άγνωστο σε πόσα κομμάτια θα κυκλοφορήσει, αλλά οι τυχεροί θα μπορούν να το από αποκτήσουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο όπου και θα βρίσκεται στις εκθέσεις αυτοκινήτων της Lexus.