Με την αλλαγή του νέου χρόνου η Aston Martin κάνει το ντεμπούτο της στη F1 ως ομάδα, ύστερα από 61 χρόνια αλλάζοντας οριστικά τα πάντα στη γνωστή μας Racing Point BWT. Οι Βρετανοί πλέον θα χρησιμοποιούν τα δικά τους λογότυπα, τα δικά τους χρώματα, αλλά και τα δικά τους προφίλ στα social media όπως και τη δική τους ιστοσελίδα. Το ροζ χρώμα αποτελεί παρελθόν, με το πράσινο χρώμα, που χρησιμοποιούν οι Βρετανοί συνήθως σε αγώνες, να παίρνει τη θέση του.

Ο Lawrence Stroll δήλωσε “Η επιστροφή του ονόματος της Aston Martin στη Formula 1 και η δυναμική της μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο άθλημα. Είναι καταπληκτικό για όλους εμάς που ασχολούμαστε με αυτή τη μεγάλη βρετανική φίρμα αγωνιστικών αυτοκινήτων να την ξαναδούμε στις πίστες.

Το grid της Formula 1 είναι το σωστό μέρος για να βρίσκεται η Aston Martin. Εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται μια τέτοια εταιρεία και είμαι σίγουρος πως θα αποκτήσει πολύ γρήγορα τους δικούς της φανατικούς φίλους. Όχι ότι της λείπουν, αλλά η απουσία από το αγωνιστικό κομμάτι της F1 τόσα χρόνια μου δίνει τη σιγουριά πως θα έχει και νέο κοινό”.