Η Jannarelly για όσους δε γνωρίζουν είναι μια γαλλική εταιρεία αυτοκινήτων, με την έδρα της να βρίσκεται στο Dubai. Οι υπεύθυνοι της γαλλικής φίρμας ανακοίνωσαν τη διάθεση του Design-1 UK Edition. Ουσιαστικά πρόκειται για μια έκδοση που Design-1 που θα πωλείται στη Μεγάλη Βρετανία. Το νέο σπορ μοντέλο προσφέρεται σε 5 χρώματα λευκό, μπλε, κόκκινο, γκρι και πράσινο. Το μήκος είναι 3,86 μέτρα, το πλάτος 1,84 μέτρα, το ύψος 1,08 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 2,42 μέτρα.

Η μάσκα βρίσκεται πολύ χαμηλά, ενώ τα φωτιστικά σώματα, μαζί με τα δύο μεγάλα ανοίγματα στο καπό δίνουν μια μορφή διαφορετική στο σπορ μοντέλο. Στο πίσω μέρος διακρίνεται το λογότυπο Jannarelly, τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Το αυστηρά διθέσιο μοντέλο ξεχωρίζει από μέρος της αγγλικής σημαίας τόσο στα πλαϊνά, όσο και πίσω από τις θέσεις των οδηγού και συνοδηγού.

Μηχανικά το Jannarelly Design-1 UK Edition τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 325 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 37,8 κιλά. Χάρη στα 850 κιλά που ζυγίζει το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,9”, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 220 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Για όποιον ενδιαφέρεται το ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία είναι αναπόφευκτο, αφού όπως αναφέραμε θα είναι διαθέσιμο μόνο εκεί. Όσο για την τιμή; Το Jannarelly Design-1 UK Edition κοστίζει 115.550£ ή 135.387€. Όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να γίνει ανάρπαστη, αφού θα κυκλοφορήσει μόλις σε 5 μονάδες.