Η Mercedes-AMG GT είναι ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο για πολλούς. Όποιος πει πως δε θα ήθελε να το αποκτήσει είναι άγνωστο αν και κατά πόσο θα λέει αλήθεια, αφού είναι ένα αυτοκίνητο που συναρπάζει και με το παραπάνω. Πόσο μάλλον όταν είναι και βελτιωμένο από την αμερικάνικη εταιρεία Creative Bespoke που ξέρει και με το παραπάνω πως να ανεβάζει την αδρεναλίνη ενός αυτοκινήτου.

Οι Αμερικάνοι πήραν την εντυπωσιακή Mercedes-AMG GT S Black Series, οι οποίοι εκτός από την αισθητική βελτίωση έβαλαν χέρι και στον κινητήρα, αυξάνοντας ιπποδύναμη και επιδόσεις. Φυσικά, τα ανθρακονήματα είναι το πιο σημαντικό επάνω της, αλλά ταυτόχρονα άλλαξε η μπροστινή γρίλια, οι προφυλακτήρες και η αεροτομή. Το μαύρο χρώμα εντυπωσιάζει και δένει άψογα με τις ζάντες αλουμινίου της Vossen, οι οποίες συνδυάζονται με τα ελαστικά Pirelli P Zero.

Μηχανικά ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από το V8 Twin-Turbo χωρητικότητας 4 λίτρων της Mercedes, ο οποίος όμως έχει πιο ισχυρή ιπποδύναμη αγγίζοντας τους 656 ίππους, αυξάνοντας τη μέγιστη ισχύ κατά 141 ίππους. Επιπλέον, η AMG GT S της Creative Bespoke διαθέτει ενισχυμένες και πιο χαμηλές αναρτήσεις, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κοκκινόμαυρα δερμάτινα καθίσματα με το λογότυπο της να βρίσκεται στα προσκέφαλα.

Φυσικά, για την τιμή οι Αμερικάνοι δεν αναφέρθηκαν καν, αφού θα γίνεται κατά παραγγελία, αλλά είμαστε σίγουροι πως το θηρίο της Mercedes θα προσφέρει στο έπακρο αυτό που θέλει ο κάθε οδηγός από ένα τέτοιο όχημα. Εμείς πάντως θα το θέλαμε. Εσείς;