Η τιμή της νέας BMW M2 στην ελληνική αγορά

Μέσα στον Οκτώβριο η BMW αποκάλυψε τη νέα ισχυρή M2 (BMW M2). Πριν λίγες ημέρες ο επίσημος αντιπρόσωπος της BMW στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε την τιμή του νέου μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν δύο εκδόσεις. Και οι δύο είναι με τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων και τη μέγιστη ισχύ των 460 ίππων, με τη διαφορά να είναι στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων κοστολογείται στα 95.045€, ενώ η έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ορίστηκε στα 95.740€. Επιπλέον, για όσους θέλουν υπάρχει και το M Race Track, το οποίο περιλαμβάνει τα M καθίσματα, την M οροφή και τις M διακοσμητικές επενδύσεις από ανθρακονήματα, με την τιμή του πακέτου να κοστολογείται στα 13.739€ επιπλέον της τελικής τιμής αγοράς.

Σίγουρα, μπορεί για κάποιους το κόστος αγοράς να είναι υψηλό, όμως η απόκτηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η ταχύτητα, η αίσθηση οδήγησης, η ασφάλεια και οι επιδόσεις είναι μόνο μερικά από τα δυνατά χαρακτηριστικά της, όποτε είμαστε σίγουροι πως όποιος την αποκτήσει θα την απολαύσει και με το παραπάνω.