Οι συμμετοχές του 5ου Rally Αλμυρού

Έπειτα από τέσσερα χρόνια το Rally Αλμυρός επιστρέφει προσδοκώντας να δημιουργήσει μία ακόμα συνέχεια διοργανώσεων σαν αυτή που υπήρξε προ πανδημίας και έφερε τον αγώνα στις υψηλότερες θέσεις τόσο από πλευράς αθλητών όσο και από πλευράς θεατών. Οι μάχες αναμένονται επικές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες του αγώνα ενώ με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση των δύο πιο πρόσφατων νικητών του αγώνα με τους Καμπύλη και Γεροδήμο με Skoda Fabia S2000 και Opel Astra OPC. Τους δύο τελευταίους θα έχουν στο κατόπι τέσσερις “φτερούγες” με τρία Mitsubishi Evo (δύο IX και ένα VI) και ένα Impreza.

Η κορυφή της C3 και κατ’ επέκταση συνήθως της F2 αναμένεται να απασχολήσει ουκ ολίγους αφού ούτε λίγο ούτε πολύ 8 πληρώματα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε μία κατηγορία που χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία της αφού θα δούμε Golf, 206, 207, Astra, Xsara και δύο Clio III να ερίζουν για τις πρώτες θέσεις. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει το ένα από τα δύο πισωκίνητα αυτοκίνητα του αγώνα το Opel Ascona 1,9 SR.

Η C4 μπορεί να μετράει λιγότερες συμμετοχές και να έχει φαβορί το Swift του Παρασκευά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κατσιώνης θα πέσει αμαχητί. Από κοντά ο τοπικός Μαγγιδάς, το έτερο πισωκίνητο του αγώνα (Corolla AE86) αλλά και το “χωμάτινο” Starlet EP91 θα επιδιώξουν να αγχώσουν τα φαβορί της κατηγορίας.

Στην C5 αναμένεται η μητέρα των μαχών αφού το Civic Type R που κέρδισε το 2019 (αλλά και τον εναρκτήριο αγώνα του κυπέλλου) θα έχει από την αρχή δύσκολο έργο με τέσσερα πολύ γρήγορα 106 και ένα Saxo, τα οποία επιθυμούν διακαώς να εκθρονίσουν τον Ιάπωνα από το βάθρο. Παράλληλα, δύο Clio III θα κάνουν την εμφάνιση τους στην κατηγορία συνεχίζοντας την εξέλιξη τους.

Τέλος στην C6 οι Βαγγέλης Μασιάλας-Γιάννης Μόσιος θα κάνουν ένα μοναχικό αγώνα σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό της κατηγορίας τους αλλά ο μεν οδηγός θα μαζέψει πολύτιμα χιλιόμετρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος την ώρα που ο συνοδηγός θα πάρει μια πρώτη γεύση από το δεξί bucket που θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί συνολικά.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ευχαριστεί τα πληρώματα που τίμησαν και φέτος με την εμπιστοσύνη τους το 5ο Rally Αλμυρός 2023 και τους εύχεται έναν καλό και απροβλημάτιστο αγώνα.

Οι συμμετοχές του 5ου Rally Αλμυρού