Πριν λίγο καιρό η Honda παρουσίασε το ανανεωμένο Civic. Τώρα οι Ιάπωνες παρουσίασαν την έκδοση Sport Line, η οποία έχει κάποια διαφορετικά στοιχεία από το απλό Civic. Τα Splitter στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές, ο διαχύτης πίσω και η αεροτομή έρχονται να διαφοροποιήσουν την έκδοση Sport Line. Το Obsidian Blue χρώμα, τα Full LED φωτιστικά σώματα και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα, το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων είναι δερμάτινα με κόκκινες ραφές, ενώ υπάρχουν και τα αλουμινένια πεντάλ. Επιπλέον, υπάρχει και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Honda Connect, το οποίο διαθέτει ψηφιακό ραδιόφωνο, σύνδεση των smartphone με τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο Turbo κινητήρας χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 125 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 20,3 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή προαιρετικά με το αντίστοιχο αυτόματο CVT κιβώτιο.