Μπορεί η Audi να έχει μπει στη διαδικασία για τη δημιουργία του νέου TT, όμως η γερμανική εταιρεία παρουσίασε μια νέα έκδοση με την ονομασία S-Line Competition Plus. Ουσιαστικά πρόκειται για το TT που γνωρίζουμε με κάποιες βελτιώσεις εξωτερικά και εσωτερικά. Η νέα έκδοση αποτελείται από δύο πακέτα που είναι τα S Line Exterior Package και Black Styling Package.

Το εξωτερικό πακέτο δίνει μια άλλη όψη στο TT, αφού διαθέτει νέους προφυλακτήρες, πλευρικές εισαγωγές αέρα, διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, υπάρχουν τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, ενώ προσφέρονται προαιρετικά και αυτές των 20”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara και Nappa, με τις μπλε ραφές ή κόκκινες ραφές. Επιπλέον, από δέρμα Alcantara είναι και το τιμόνι, ενώ υπάρχει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 12,3”, καθώς και η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μηχανικά το Audi TT S-Line Competition Plus τροφοδοτείται από τον TFSI κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 245 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο S Tronic. Επιπλέον, προσφέρεται και η σπορ S-Line ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά ένα εκατοστό.

Το Audi TT S-Line Competition Plus θα είναι διαθέσιμο αρχικά στη γερμανική αγορά, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν οριστεί για το Δεκέμβριο. Όσο για τις τιμές; Στην αγορά της Γερμανίας η έκδοση Coupe ορίζεται στα 47.316€, ενώ η έκδοση Roadster ανεβαίνει στα 49.655€.