Το όφελος για τους υποψήφιους αγοραστές μέσω του Fiat Always On φτάνει έως και τα 4.000€, διαμορφώνοντας τις τιμές της γκάμας της εταιρείας από τα 9.990€. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία επιπλέον είναι ετοιμοπαράδοτα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκτήσουν άμεσα το αυτοκίνητο που επιθυμούν.

Τέλος, στο πλαίσιο παροχής λύσεων που θα συμβάλουν ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον έγνοιες, η Fiat προσφέρει όλα τα μοντέλα της με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση ή 200.000 χιλιόμετρα, αλλά και 5ετή κάλυψη οδικής βοήθειας. Το πρόγραμμα Fiat Always On περιλαμβάνει και τις νέες υβριδικές εκδόσεις των Fiat 500 και Fiat Panda, οι οποίες επιπλέον της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, απαλλάσσονται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την αγορά νέου αυτοκινήτου, η Fiat συνεχίζει να δίνει τη λύση και στην απόκτηση ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος Fiat All-Inclusive. Για πρώτη φορά η Fiat προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μηδενικό ρίσκο. Το πρόγραμμα All-Inclusive περιλαμβάνει αυτοκίνητα από το σύνολο της γκάμας μοντέλων της Fiat, σε πλήθος διαφορετικών εκδόσεων και χρωμάτων με κοινό παρονομαστή την απόλυτη εξασφάλιση του υποψήφιου αγοραστή.

Η γκάμα επιλογών του προγράμματος περιλαμβάνει αυτοκίνητα έως ενός έτους, που έχουν καλύψει έως 19.000 χιλιόμετρα, με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση αλλά και υπηρεσία οδικής βοήθειας έως το 2024 (με όριο τα 200.000 χιλιόμετρα). Όλα τα αυτοκίνητα του προγράμματος έχουν περάσει από διαδικασία απολύμανσης, ενδελεχή τεχνικό έλεγχο και έχουν πραγματοποιήσει το ετήσιο service, ενώ οι τιμές τους περιλαμβάνουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.