Η Manhart όπως γνωρίζουμε είναι ένας βελτιωτικός οίκος αυτοκινήτων. Η γερμανική εταιρεία αυτή τη φορά ανέλαβε να βελτιώσει μια Porsche Cayenne Turbo Coupe, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Εξωτερικά τοποθετήθηκαν το νέο εμπρός Splitter και ο πίσω διαχύτης, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει κατά 35 χιλιοστά, με τις νέες αναρτήσεις, ενώ υπάρχουν και οι νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, με διαστάσεις ελαστικών 285/35 μπροστά και 315/30 πίσω. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η εμφάνιση με το μαύρο χρώμα και τις χρυσές λωρίδες, ενώ υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα της Manhart.

Μηχανικά τροφοδοτείται από το V8 κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, ο οποίος διαθέτει δύο νέα Turbo, με τη μέγιστη ισχύ να ανεβαίνει κατά 255 ίππους φτάνοντας συνολικά τους 796 ίππους. Η μέγιστη ισχύς έχει αυξηθεί και αυτή κατά 32,6 κιλά, φτάνοντας στο σύνολο τα 111,1 κιλά. Εκτός από το διπλό Turbo άλλαξε η ECU του κινητήρα, αλλά και η εξάτμιση, η οποία αποτελείται από τις δύο διπλές απολήξεις αριστερά και δεξιά.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η τιμή για τις βελτιώσεις, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφή από την απλή Porsche Cayenne Turbo Coupe. Όπως και να έχει η αύξηση της ιπποδύναμης τη μετατρέπει σε ένα Super Car, παρότι είναι ένα SUV. Εμείς πάντως θα τη θέλαμε. Εσείς;