Το Fiat 500 κατά καιρούς βγάζει νέες εκδόσεις για να κρατήσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού αμείωτο. Μια από αυτές τις εκδόσεις είναι και η Spiaggina 58. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο 500 με το πίσω μέρος να θυμίζει καρότσα. Το νέο μοντέλο στο μπροστινό μέρος δε θα έχει καμία αλλαγή παραμένοντας όπως ακριβώς το γνωρίζουμε.

Το θαλασσί χρώμα του αμαξώματος πλαισιώνεται από το λευκό καπό, αλλά και τη λευκή λωρίδα στα πλαϊνά που φτάνει μέχρι πίσω, ενώ ολοκληρώνεται με τις ρετρό λευκές ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Η μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται από τη μέση και πίσω, όπου περιλαμβάνεται ένας άδειος χώρος θυμίζοντας καρότσα. Το ρετρό σήμα της Fiat το κάνει να θυμίζει το 500αράκι της δεκαετίας του 1960.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η οθόνη αφής μεγέθους 7”, με το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect, το τριάκτινο τιμόνι και τα καθίσματα με τη μαλακή επένδυση από ελεφαντόδοντο. Ο χρωματισμός και εδώ είναι όπως το εξωτερικό διατηρώντας την αρμονία και εσωτερικά.  Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται αισθητήρες βροχής και φώτων, αυτόματο σύστημα κλιματισμού και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Μηχανικά το νέο Fiat 500 Spiaggina 58 θα είναι διαθέσιμο με μία μόνο έκδοση κινητήρα, αυτής της βενζίνης των 1.200 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 69 ίππους. Για όσους κάνουν σκέψεις να το αποκτήσουν θα πρέπει να βιαστούν, αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 1.958 μονάδες. Ο μόνο σίγουρο είναι πως όποιοι το αποκτήσουν θα έχουν ένα συλλεκτικό κομμάτι στην κατοχή τους.