Η νέα πισωκίνητη Lamborghini Huracan EVO Spyder

Η Lamborghini Huracan EVO Spyder είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ανοιχτά μοντέλα της αυτοκίνησης. Η ιταλική φίρμα παρουσίασε τη νέα Huracan EVO RWD Spyder, η οποία διαθέτει την κίνηση στους πίσω τροχούς και προσφέρει άφθονο παιχνίδι για όσους θέλουν.

Στην εμπρόσθια όψη είναι μια κλασσική Lamborghini διαθέτοντας τα LED φωτιστικά σώματα και τον επιθετικό προφυλακτήρα με τα ανοίγματα για την καλύτερο ροή αέρα και την ψύξη του κινητήρα. Στο πίσω μέρος δεσπόζει ο διαχύτης και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Τα LED φωτιστικά σώματα είναι πολύ λεπτά, ενώ ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός.

Στο εσωτερικό υπάρχει η αντίθεση κίτρινου-μαύρου. Το μαύρο βρίσκεται στο ταμπλό και το τιμόνι, ενώ το κίτρινο έρχεται στα εντυπωσιακά bucket καθίσματα για να κάνει αντίθεση. Στα προσκέφαλα είναι ραμμένο το σήμα της ιταλικής φίρμας. Κίτρινες λεπτομέρειες υπάρχουν τόσο στο ταμπλό, όσο και στα πλαϊνά των θυρών. Η οροφή της Spyder μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε μόλις 17” και εν κινήσει μέχρι 50 χλμ/ώρα.

Μηχανικά η νέα Lamborghini Huracan EVO Spyder τροφοδοτείται από το V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 610 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 61,1 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,3”, ενώ ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την κίνηση όπως αναφέραμε να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Το νέο μοντέλο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Μπορεί η μέγιστη ισχύς να μειώθηκε κατά 30 ίππους, όμως δεν παύει να είναι ένα από τα δυνατά μοντέλα της ιταλικής φίρμας. Μπορεί η τιμή της να φτάνει κοντά στα 280.000€, αλλά είναι σίγουρο πως όποιος την αποκτήσει θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω.