Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε στο Σικάγο των Η.Π.Α. η Mopar παρουσίασε μια συλλεκτική έκδοση του Jeep Wrangler. Το Jeep Wrangler JPP 20 Limited Edition όπως είναι η πλήρης ονομασία του βασίζεται στο γνωστό Wrangler Unlimited, αλλά η Mopar άφησε τα δικά της σημάδια επάνω του για να είναι διαφορετικό.

Οι αλλαγές εξωτερικά είναι περιορισμένες και εστιάζονται στους νέους καθρέπτες και τις νέες ζάντες αλουμινίου με τα ελαστικά εκτός δρόμου. Εσωτερικά υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα με το λογότυπο JPP, το οποίο βρίσκεται και στα πατάκια. Επιπλέον, όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει να μην έχει πόρτες, αλλά χαλύβδινους σωλήνες, ενώ η επιλογή του χρώματος είναι σε μπλε ή λευκό.

Μηχανικά υπάρχουν τρεις επιλογές, δύο βενζίνης και μια πετρελαίου. Πρόκειται για τον Turbo κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 270 ίππους, το V6 κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 3,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 285 ίππους, αλλά και το V6 Turbodiesel κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 260 ίππους.

Σίγουρα η επιλογή του Jeep Wrangler JPP 20 Limited Edition είναι κάτι διαφορετικό, αλλά δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιος που θέλει να το αποκτήσει στη χώρα μας. Πάντως είναι σίγουρο πως γρήγορα θα γίνει συλλεκτικό, αφού τα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν θα είναι ελάχιστα.