Ο οίκος βελτιώσεων Wheelsandmore δημιούργησε ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για την Mercedes-AMG GT R Roadster. Το γερμανικό μοντέλο είναι σε ένα εντυπωσιακό μαύρο χρώμα και έχει δεχθεί επεμβάσεις τόσο στο αμάξωμα, όσο και μηχανικά. Οπτικά η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” μπροστά και 21” πίσω με διαστάσεις ελαστικών 275/30 μπροστά και 325/25 πίσω.

Μηχανικά η αναβάθμιση επιπέδου ένα περιλαμβάνει τη νέα χαρτογράφηση του κινητήρα, αλλά και την τοποθέτηση του νέου φίλτρου αέρα. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ο 4 λίτρων V8 Twin-Turbo κινητήρας να έχει αυξημένη ιπποδύναμη που αγγίζει τους 577 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 79,5 κιλά.

Για όσους δεν αρκούνται υπάρχει και το δεύτερο επίπεδο αναβάθμισης του κινητήρα, όπου εκεί η μέγιστη ισχύς ανεβαίνει στους 670 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 84,6 κιλά. Το πρώτο πακέτο κοστίζει 2.251€, ενώ το δεύτερο ανεβαίνει στα 7.479€. Τέλος, υπάρχει και το πιο ισχυρό τρίτο πακέτο, όπου εκεί η αναβάθμιση ανεβάζει τη μέγιστη ισχύ στους 750 ίππους και τη μέγιστη ροπή στα 85,6 κιλά.

Σίγουρα, το να αποκτήσει κάποιος ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι κάτι διαφορετικό, όμως εκτός της αγορά του θα πρέπει να υπολογίσει περίπου 25.000€ για τις αναβαθμίσεις και φυσικά τα τέλη που θα υπάρξουν στην Ελλάδα αν μιλάμε για τη χώρα μας. Η επιλογή δική σας.