Έκδοση υγραερίου για το Renault Clio

Έκδοση υγραερίου για το Renault Clio

Το Renault Clio για όσους θέλουν πλέον παρέχεται με μια νέα έκδοση υγραερίου όπως ανακοίνωσαν οι Γάλλοι. Το μικρό μοντέλο θα προσφέρεται με τον TCe κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 100 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 16,3 κιλά. Όμως θα υπάρχει και μια δεξαμενή υγραερίου, όπου η αλλαγή καυσίμου θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 12,5”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 188 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι 5,7 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 94 γρ/χλμ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφεραν οι Γάλλοι και τη μέση τιμή που έχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας η τιμή του υγραερίου χρειάζονται λιγότερα από 5€ για να διανύσει μια απόσταση 100 χιλιομέτρων.

Σίγουρα, το Renault Clio GPL είναι μια ακόμα λύση για όσους θέλουν κινούνται οικονομικά, αφού η τιμή της βενζίνης συνεχίζει να είναι σε υψηλά επίπεδα στη χώρα μας. Εκτός των άλλων η αγορά του ίσως να είναι συμφέρουσα, αφού η χαμηλή τιμή του υγραερίου μπορεί να φέρει γρήγορα την απόσβεση σε όσους κάνουν χιλιόμετρα. Η επιλογή δική σας.