Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων G-Power δημιούργησε μια Mercedes-AMG E63 S, η οποία είναι αρκετά ισχυρή. Η E63 S δέχθηκε αναβαθμίσεις, καθώς και την τροποποίηση των στροβιλοσυμπιεστών, όπου ευθύνονται για την βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής. Το σύστημα εξάτμισης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα συμπεριλαμβανομένου και του καταλύτη. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τα μαύρα καπάκια, τα Spoiler και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”.

Από μηχανικής πλευράς έχει γίνει σημαντική βελτίωση, αφού ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, από 603 ίππους έχει ανέβει στους 789, ενώ η μέγιστη ροπή από τα 86,6 κιλά πλέον βρίσκεται στα 101,9 κιλά, κάτι που την κάνει πανίσχυρη. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,1”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 300 χλμ/ώρα.

Για να επιτύχει αυτές τις σημαντικές αυξήσεις ισχύος και ροπής, η G-Power τροποποίησε εκτεταμένα το υλικό και το λογισμικό του κινητήρα. Υπεύθυνος για τον ηλεκτρονικό συντονισμό είναι το λογισμικό επιδόσεων V3, το οποίο αναπαριστά το ECU, ενώ αφήνει ανεπηρέαστες τις λειτουργίες προστασίας κινητήρα και τις δυνατότητες διάγνωσης.

Σίγουρα, ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορούν να το αποκτήσουν ελάχιστοι, αλλά είμαστε σίγουροι πως μια ανάσα από τους 800 ίππους μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη σε τεράστια ύψη. Εμείς θέλουμε να το οδηγήσουμε. Εσείς;