Η Novitec όπως γνωρίζουμε είναι μια εταιρεία βελτιώσεων αυτοκινήτων. Αυτή τη φορά έπεσε στα χέρια της η McLaren 720S, η οποία μέσω της γερμανικής εταιρείας παρουσιάζεται ως 720S Novitec N-Largo. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πιο φουσκωμένη και βελτιωμένη 720S που συναρπάζει.

Το βρετανικό μοντέλο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα, ενώ διαθέτει νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά, νέα εξάτμιση και νέες σφυρήλατες ζάντες. Φυσικά, στο εσωτερικό τα πάντα αγγίζουν την πολυτέλεια, με τις δερμάτινες επενδύσεις από Alcantara να κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή την 720S Novitec N-Largo.

Ο κινητήρας δεν είναι άλλος από τον V8 Turbo χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να βελτιώνεται και από τους 720 ίππους ανεβαίνει στους 806 και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 89,5 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται μόλις σε 2,7”, ενώ το 0-200 ολοκληρώνεται σε 7,5”, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 346 χλμ/ώρα.

Η McLaren 720S Novitec N-Largo είναι ένα από τα Super Car που ελάχιστοι θα αποκτήσουν, αφού όπως ανακοίνωσε η Novitec θα κυκλοφορήσουν μόλις 15 κομμάτια. Εμείς πάντως θα θέλαμε ένα από αυτά. Εσείς;