Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων Manhart ανέλαβε να δυναμώσει την Toyota Supra. Η πλήρης ονομασία της είναι Toyota GR 450 Supra, με τους Γερμανούς να γνωρίζουν πολύ καλά τον κινητήρα λόγω της BMW και να βελτιώνουν τη Supra όσο ακριβώς χρειάζεται. Πλέον ο 6κύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων αποδίδει 444 ίππους και 66,2 κιλά ροπής. Για να γίνει αυτό η Manhart άλλαξε την ECU του κινητήρα και προσάρμοσε το κιβώτιο MHtronik.

Επιπλέον, άλλαξε η απόληξη της εξάτμισης που είναι από ανθρακονήματα και μαύρη, ενώ νέος είναι και ο καταλύτης με το αυτοκίνητο να αναπνέει καλύτερα. Τέλος, νέα είναι και τα χαμηλωμένα ελατήρια της H&R ή της KW Variant, ανάλογα τι θέλει ο υποψήφιος αγοραστής. Την εξωτερική εμφάνιση αλλάζουν το μαύρο χρώμα και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, με διαστάσεις ελαστικών 265/30 μπροστά και 285/30 πίσω.

Για όποιον ενδιαφέρεται εκτός της αγορά του αυτοκινήτου θα πρέπει να υπολογίσει επιπλέον, 2.436€ για την ECU του κινητήρα, 839€ για τα διακοσμητικά, 1.839€ για τις αναρτήσεις και τα χαμηλωμένα ελατήρια και 2.688€ για τις ζάντες αλουμινίου μαζί με τα ελαστικά. Το σύνολο μπορεί να φτάνει τα 7.802€, αλλά όπως και να έχει αξίζει και με το παραπάνω.