Η Mansory είναι μια γερμανική εταιρεία βελτιώσεων αυτοκινήτων που ότι αποκαλύπτει είναι και κάτι διαφορετικό. Αυτή τη φορά άλλαξε τη Bentley Continental GT Cabriolet, η οποία είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά Super Car. Πρόκειται για μια Bentley που είναι βαμμένη σε ένα μοναδικό πράσινο χρώμα και που ακόμα η κάθε λεπτομέρεια την κάνει συναρπαστική.

Η κατασκευή έχει γίνει από ανθρακονήματα, με τη νέα μεγάλη μάσκα, τα LED φωτιστικά σώματα που διαθέτουν και αυτά στο εσωτερικό πράσινο χρωματισμό και τους νέους προφυλακτήρες που δίνουν μια άλλη αίσθηση. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν η αεροτομή, ο διαχύτης και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνουν οι σφυρήλατες ζάντες BY5 μεγέθους 22” και 23”, με τις διαστάσεις ελαστικών και στις δύο περιπτώσεις να είναι 275/35 μπροστά και 315/30 πίσω.

Στο εσωτερικό και εδώ ξεχωρίζει το πράσινο χρώμα που βρίσκεται στο τιμόνι και φυσικά στα δερμάτινα καθίσματα. Πράσινο βλέπουμε να υπάρχει και στο ταμπλό αλλά και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Φυσικά και στο εσωτερικό υπάρχουν κομμάτια από ανθρακονήματα μειώνοντας ακόμη περισσότερο το βάρος του αμαξώματος. Τα χειριστήρια στο τιμόνι κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού, ενώ τα πεντάλ αλουμινίου δίνουν μια πιο σπορ αίσθηση.

Αυτό όμως που είναι πιο ενδιαφέρον από όλα είναι το μηχανικό κομμάτι. Η Mansory γνωρίζοντας πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει βελτίωσε τον κινητήρα μέσω της καινούργιας ECU και της νέας εξάτμισης. Ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, πλέον αποδίδει 640 ίππους και 90,7 κιλά ροπής. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,8”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

Πολλοί μπορεί να ήθελαν ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όμως ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα το αποκτήσουν, αν και η τιμή της δεν έγινε γνωστή. Μπορεί το χρώμα της να είναι ιδιαίτερο και να διαφέρει από κάθε άλλη Bentley, αλλά από όποια πλευρά και να το δει κανείς η Bentley Continental GT Cabriolet της Mansory είναι ένα κόσμημα που γρήγορα θα γίνει ανάρπαστο.