Ο X-Tomi Design έχει πάντα τον τρόπο να μας συναρπάζει με νέα μοντέλα, τα οποία τα επεξεργάζεται στην ηλεκτρονική τους μορφή και ουσιαστικά αναγγέλλει τις πιο ισχυρές εκδόσεις. Σειρά έχει το νέο T-Cross της Volkswagen, το οποίο μας το προσφέρει στην έκδοση GTI.

Το νέο SUV της γερμανικής φίρμας είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MQB A0 του πασίγνωστου Polo, το οποίο διαθέτει τη μεγάλη μάσκα με το λογότυπο της Volkswagen να βρίσκεται στη μέση αυτής. Τα LED φωτιστικά σώματα συναρπάζουν και ο προφυλακτήρας με τα μικρά κενά προσφέρουν καλύτερη ροή του αέρα. Στο πίσω μέρος δεσπόζει η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Ο X-Tomi Design διαφοροποιεί το εμπρόσθιο μέρος βάζοντας στη μάσκα μια κόκκινη γραμμή και φυσικά το λογότυπο GTI. Επιπλέον, προσθέτει προβολείς ομίχλης και φυσικά χαμηλώνει λίγο το ύψος από το έδαφος. Οι μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, δίνουν περισσότερη έμφαση στο αυτοκίνητο.

Μηχανικά δε θα μπορούσε να υπάρχει άλλος κινητήρας από τον 4κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 200 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 32,6 κιλά. Φυσικά, η εν λόγω έκδοση είναι μόνο στα σχέδια του X-Tomi Design και είναι άγνωστο αν θα τη δούμε στην παραγωγή. Παρόλα αυτά εμείς θα θέλαμε να τη δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους.