Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την FCA Greece Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Οχημάτων και Ανταλλακτικών και αποκλειστικό εισαγωγέα των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Alfa Romeo, Abarth και LCV στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 1.177 Fiat Panda, με αριθμούς πλαισίων από 03A58453 έως 03A87189.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ορισμένα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί χωρίς το μπράτσο ενίσχυσης της κάτω κόντρας του συστήματος κινητήρα-μετάδοσης. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί το μπράτσο που λείπει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Fiat επιθυμούν, για να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Fiat στο τηλέφωνο 80011500800.