Η έκδοση C-Series του C3 Aircross

Η έκδοση C-Series του C3 Aircross

Η Citroen παρουσίασε μια διαφορετική έκδοση του C3 Aircross, με την ονομασία C-Series Edition. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εν λόγω έκδοσης είναι η μαύρη οροφή, οι κόκκινες λεπτομέρειες και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Το Citroen C3 Aircross C-Series Edition προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα Natural White, Perla Nera Black, Cumulus Grey και Platinum Grey.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα μαλακά υλικά, διακοσμητικά σε γκρι-ασημένιο χρώμα, κόκκινες λεπτομέρειες και άσπρες ραφές στα καθίσματα, ενώ διακρίνονται και τα λογότυπα C-Series. Επιπλέον, υπάρχουν και λεπτομέρειες αλουμινίου που το κάνουν ακόμη πιο όμορφο. Στον εξοπλισμό προσφέρονται αυτόματος κλιματισμός, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, Mirror Screen, Android Auto και Apple CarPlay.

Από μηχανικής πλευράς η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρεται με έναν κινητήρα βενζίνης και έναν πετρελαίου. Ο κινητήρας βενζίνης είναι PureTech χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 110 ίππους. Ο κινητήρας πετρελαίου είναι ο BlueHDi χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 120 ίππους. Ο κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων, ενώ ο κινητήρας πετρελαίου με το αντίστοιχο αυτόματο.

Το Citroen C3 Aircross C-Series Edition είναι μια διαφορετική έκδοση που μπορεί να έχει ο καθένας χωρίς να περνάει απαρατήρητος. Η διάθεση της νέας έκδοσης θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο από τη Μεγάλη Βρετανία με τις τιμές να ξεκινούν από 19.550£ ή τα 23.050€.