Το WRX STI είναι ένα από τα αυτοκίνητα της Subaru που αγαπάμε όλοι. Φυσικά, το πιο συνηθισμένο χρώμα στα αυτοκίνητα της είναι το ιδιαίτερο μπλε που έχει συνδεθεί με το WRX STI. Αυτοί τη φορά οι Ιάπωνες παρουσίασαν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου του Los Angeles μια ειδική λευκή έκδοση με την πλήρη ονομασία να είναι Subaru WRX STI Series White.

Φυσικά, η συγκεκριμένη έκδοση θα υπάρχει και στο απλό WRX. Εκτός του Ceramic White χρώματος θα υπάρχουν και οι Matte Bronze ζάντες μεγέθους 18” για το WRX και 19” για το WRX STI, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Επιπλέον, θα υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα, προβολείς ομίχλης, αυτόματοι ανακλινόμενοι καθρέπτες, αμορτισέρ και ελατήρια της Bilstein, φρένα της Brembo και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα της Recaro.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο Boxer κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 310 ίππους. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού τα WRX και WRX STI Series White θα είναι διαθέσιμα μόνο στην αμερικάνικη αγορά και θα κυκλοφορήσουν σε μόλις 1.000 κομμάτια. Όσο για τις τιμές; Το WRX Series White θα κοστίζει 34.895$ ή 31.522€, ενώ το WRX STI Series White ανεβαίνει στα 43.595$ ή 39.381€.