Πριν λίγο καιρό η Alfa Romeo είχε παρουσιάσει τις πιο ισχυρές Giulia GTA και Giulia GTAm (Alfa Romeo Giulia GTA-GTAm). Τώρα οι Ιταλοί αποκάλυψαν ειδικούς χρωματισμούς των δύο μοντέλων και τις τιμές, οι οποίες μάλλον είναι απλησίαστες για κάποιους. Όπως είναι γνωστό θα κατασκευαστούν μόλις 500 κομμάτια, τα οποία είναι ήδη ανάρπαστα.

Για όσους θέλουν μπορούν μέσω του online configurator να δημιουργήσουν το δικό τους μοντέλο, με τα βασικά χρώματα να είναι της ιταλικής σημαίας Rosso GTA (κόκκινο), Verde Montreal (πράσινο) και Bianco Trofeo (λευκό). Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο όμορφα τα δύο μοντέλα. Το ιδιαίτερο είναι ότι στους χρωματισμούς μπορεί να προστεθεί το φίδι που υπάρχει στο σήμα της ιταλικής φίρμας ή ακόμα και η ιταλική σημαία.

Οι παραλλαγές είναι πολλές, αλλά πραγματικά, αυτή που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι η κατακόκκινη GTAm, με το λευκό χρώμα να υπάρχει στο καπό και στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά αυτό που την κάνει διαφορετική είναι ο σταυρός ή το φίδι της Alfa Romeo που βρίσκονται στο καπό. Επιπλέον, υπάρχει και η ιταλική σημαία με την τριπλή λωρίδα που ξεκινάει από το καπό και φτάνει μέχρι το πίσω μέρος.

Όσο για τις τιμές; Αυτές πραγματικά τσιμπάνε, αφού στην Ιταλία η GTA ορίστηκε στα 175.000€ και η GTAm στα 180.000€. Στη Μεγάλη Βρετανία οι τιμές ορίστηκαν στα 176.500€ και στα 181.500€, ενώ στην Ολλανδία ανεβαίνουν στα 230.000€ και 236.000€ αντίστοιχα. Σίγουρα, οι τιμές για κάποιους είναι απλησίαστες, αλλά το όνειρο δε μπορεί να στερηθεί από κανέναν. Όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει τη δική του GTA ή GTAm στην ιστοσελίδα https://gta.alfaromeo.com.