Η Toyota GR Supra είναι ένα εντυπωσιακό Sports Car που πολλοί θα το ήθελαν στην κατοχή τους. Οι Ιάπωνες βλέποντας τη ζήτηση που έχει το μοντέλο τους και προσπαθώντας να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες δημιούργησαν μια ειδική έκδοση με την ονομασία Jarama Racetrack Edition. Ουσιαστικά πρόκειται για το μοντέλο που αποτίει φόρο τιμής στην πίστα Jarama, η οποία βρίσκεται λίγο έξω από τη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσίαση του μοντέλου που έγινε στη συγκεκριμένη πίστα το 2019 και οι Ιάπωνες αναγνωρίζοντας τη βοήθεια των Ισπανών αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα φέρει το όνομα της πίστας. Στην ουσία οι διαφορές θα είναι στις λεπτομέρειες τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, αφού μηχανικά θα μείνει απείραχτη, αποδίδοντας 340 ίππους και 50,9 κιλά ροπής, ενώ θα συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition διαθέτει τη μοναδική απόχρωση Horizon Blue, ενώ έχει και τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” σε μαύρο ματ χρώμα, οι οποίες συνδυάζονται τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Επιπλέον, υπάρχουν και οι καθρέπτες με τα μαύρα καπάκια για να κάνουν αντίθεση, όπως ο διαχύτης και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Εσωτερικά υπάρχουν λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στο ταμπλό, ενώ βρίσκουμε και το ειδικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του μοντέλου και τη χάραξη της πίστας Jarama. Τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara είναι ηλεκτρικά και θερμαινόμενα, ενώ έχουν μπλε ραφές για να δημιουργούν μια έντονη αντίθεση. Στο εξοπλισμό περιλαμβάνονται η οθόνης αφής μεγέθους 8,8”, με το σύστημα πλοήγησης με 3D χάρτες, τα συστήματα Android Auto και AppleCar Play και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα με τα 10 ηχεία. Από πλευράς ασφαλείας υπάρχουν τα συστήματα Pre-Collision Assist, Lane Departure Alert, Adaptive Cruise Control και Road Sign Recognition.

Σίγουρα, η Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition είναι μια διαφορετική έκδοση τουλάχιστον οπτικά. Πολλοί θα την ήθελαν στην κατοχή τους και ας είναι απείραχτη μηχανικά, αλλά δυστυχώς οι τυχεροί θα είναι μόλις 90, αφού τόσα θα είναι τα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν. Αν ήδη το σκέφτεστε να την αποκτήσετε θα πρέπει να βιαστείτε.