Η Citroen παρουσίασε μια νέα έκδοση του Ami, η οποία θα κυκλοφορήσει σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το My Ami Buggy, το οποίο θα είναι αποκλειστικά βαμμένο σε χακί χρώμα, ενώ θα διαθέτει κίτρινες πινελιές. Η συγκεκριμένη έκδοση ουσιαστικά θέλει να γίνει για εκτός δρόμου διαδρομές.

Επιπλέον, θα διαθέτει διαφορετικούς προφυλακτήρες, μαύρα διακοσμητικά, πίσω αεροτομή και ζάντες μεγέθους 14”. Στο εσωτερικό τα καθίσματα θα έχουν το ίδιο χρώμα με το εξωτερικό και θα συνδυάζονται με τις κίτρινες ραφές. Για όσους δε θυμούνται το Citroen Ami τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με μια μπαταρία 5,5 kWh. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 8 ίππους, με την τελική ταχύτητα να είναι 45 χλμ/ώρα. Τέλος, η μέγιστη αυτονομία του είναι 70 χιλιόμετρα.

Για όσους ενδιαφέρονται και βρίσκονται στη Γαλλία θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανακοινώθηκε από τη Citroen θα κυκλοφορήσουν μόλις 50 κομμάτια και αυτά θα βρεθούν μόνο στην εγχώρια αγορά. Όσο για τις τιμή; Αυτή ξεκινά από 9.790€.