Η Vorsteiner είναι ένας βελτιωτικός οίκος αυτοκίνητων. Οι βελτιώσεις τους όμως δε βρίσκονται στα απλά αυτοκίνητα, αλλά στα πιο γρήγορα. Αυτή τη φορά στα χέρια τους βρέθηκε η BMW M3, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit. Αυτό διαθέτει τη νέα γρίλια, η οποία είναι διαφορετική, το νέο μπροστινό Spoiler, τις πλαϊνές ποδιές, το διαχύτη, την πίσω αεροτομή και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Όλα τα παραπάνω είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή ανθρακονήματα, ενώ υπάρχουν και οι σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 20” και 21”. Όλα τα βοηθήματα προσφέρουν καλύτερη αεροδυναμική, ενώ η πίσω αεροτομή προσφέρει περισσότερη κάθετη δύναμη. Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Για όσους ενδιαφέρονται το κόστος του bodykit φτάνει στα 1.490$, ενώ η πίσω αεροτομή κοστίζει 2.595$.

Μπορεί η BMW M3 της Vorsteiner μηχανικά να μην έχει βελτιώσεις, όμως οι υπόλοιπες αλλαγές σίγουρα της δίνουν μια άλλη χάρη. Η μεγάλη πίσω αεροτομή την κάνει ακόμη πιο σταθερή και πιο επιθετική. Μπορεί να άλλαξε λίγο οπτικά, αλλά πάντα θα παραμένει μια σκληροτράχηλη BMW M3.