Οι Carabinieri ανήκουν στην Ιταλική Αστυνομία, αλλά για όποιο λόγο και να είναι δε θα θέλαμε ποτέ να τους δούμε μπροστά μας. Παρόλα αυτά όμως τα παλιά τα χρόνια είχαν και αυτοί οχήματα τα οποία δεν ήταν τόσο γρήγορα. Όμως δεν παύει ένα από αυτά να είναι συλλεκτικό και μάλιστα με τα χρώματα των Carabinieri ακριβώς όπως ήταν το 1970.

Μπορεί να μην είναι και πολύ δυνατό, αφού κάτω από καπό κρύβεται ο αερόψυκτος κινητήρας χωρητικότητας 500 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 18 ίππους. Το 0-80 επιτυγχάνεται σε σχεδόν 36”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 96 χλμ/ώρα. Το σκούρο μπλε χρώμα των Carabinieri βρίσκεται και στις ζάντες μεγέθους 12”, ενώ υπάρχει και ο φάρος που είχε εκείνη την εποχή.

Σίγουρα, είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα κινητοποιήσουν αρκετούς συλλέκτες, αλλά ένας θα είναι ο τυχερός που θα το αποκτήσει. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο μέσω δημοπρασίας. Το πόσο που μπορεί να φτάσει είναι άγνωστο, αλλά από ότι φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ανεβάσουν το ποσό για να το αποκτήσουν.