Η BMW M3 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που όλοι θέλουμε στα χέρια μας. Η Αστυνομία της Αυστραλίας διαθέτει μια BMW M3, η οποία φυσικά έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες μετατροπές για να γίνει περιπολικό. Εδώ και ένα χρόνο στους αυτοκινητόδρομους της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην πόλη Βικτώρια κυκλοφορεί το συγκεκριμένο περιπολικό, με τους οδηγούς όταν το βλέπουν μπροστά τους να μην μπαίνουν στον πειρασμό για παραβάσεις. Όπως βλέπουμε το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα διαθέτοντας τα μπλε και κίτρινα αυτοκόλλητα, ενώ οι φάροι του βρίσκονται εσωτερικά στο παρμπρίζ.

Μηχανικά δεν έχει αλλάξει κάτι, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο 6κύλινδρος Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 510 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 66,2 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,6”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων, ενώ η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Η BMW M3 είναι ένα πολύ σημαντικό αυτοκίνητο που υπηρετεί την Αστυνομία της Αυστραλίας, αφού εκτός των αυτοκινητοδρόμων που βρίσκεται σε περίπτωση κάποιας παραβατικής πράξης συνδράμει αμέσως. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δε θέλει να το δει να γεμίζει τους καθρέπτες του.