Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για τα Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Jeep

Οι Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional, προσφέρουν δωρεάν τεχνικό έλεγχο για όλα τα μοντέλα τους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πιο ασφαλείς και άνετες χειμερινές διαδρομές. Συνεπείς στην προσφορά υπηρεσιών After Sales κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υψηλής προστιθέμενης αξίας, οι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρουν το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2022-2023. Στόχος είναι οι χρήστες των οχημάτων να λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από ειδικούς διασφαλίζοντας την καλή λειτουργία του οχήματος τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Winter Check Up 2022-2023, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων για τη βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2022-2023, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των μαρκών στην Ελλάδα και έχει ισχύ από τις 5 Δεκεμβρίου 2022, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της χειμερινής περιόδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε κρίσιμα για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου ανταλλακτικά, όπως είναι η μπαταρία, τα τακάκια και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό του εξουσιοδοτημένου δικτύου των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, και Fiat Professional δίνουν τη δυνατότητα οι αγοραστές μοντέλων των παραπάνω μαρκών, να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winter Check Up 2022-2023, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες After Sales, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional.