Ο επίσημος αντιπρόσωπος της BMW στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση της ανανεωμένης iX3 (BMW iX3) στην ελληνική αγορά. Το γερμανικό αμιγώς ηλεκτρικό SUV έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να κερδίσει το αγοραστικό κοινό κερδίζοντας ένα σημαντικό μερίδιο από μια δύσκολή αγορά. Η αυτονομία των 460 χιλιομέτρων είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια.

Φυσικά, το πακέτο M Package, την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την ανανεωμένη BMW iX3, ενώ οι νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” δίνουν ακόμη περισσότερη ομορφιά. Εσωτερικά ξεχωρίζει η οθόνη αφής μεγέθους 12,3”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ ο πήχης της πολυτέλειας ανεβαίνει με τα δερμάτινα καθίσματα, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου.

Μηχανικά η ανανεωμένη BMW iX3 τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 286 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 40,7 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 6,8”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ/ώρα. Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως η BMW όρισε την τιμή της ανανεωμένης iX3 στα 61.940€.