Το Toyota GT86 αποτελεί πόθο πολλών για να το αποκτήσουν. Αν φανταστεί κανείς πως από του χρόνου η Toyota θα βρεθεί και στο WRC το συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται ακόμα πιο ανάρπαστο. Η Gazoo Racing εξέλιξε ακόμα περισσότερο το GT86 κάνοντας τις δοκιμές της στην πίστα του Nurburgring.

toyota gt86 grmn 2Η βελτιωμένη έκδοση με την ονομασία 86GRMN θα παρουσιαστεί επίσημα στη Έκθεση Αυτοκίνητου, που θα λάβει χώρα στο Τόκυο 15 με 17 Ιανουαρίου, ενώ μέσα στο Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του για όποιον θέλει να το αγοράσει. Το GT86 GRMN όπως ονομάστηκε διαθέτει ένα αεροδυναμικό πακέτο με τη μεγάλη πίσω αεροτομή, τα βελτιωμένα φρένα, τις αναρτήσεις και την εξάτμιση, ενώ υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, με διαστάσεις ελαστικών 215/40 μπροστά και 235/40 πίσω.

Μηχανικά ο δίλιτρος Boxer κινητήρας έχει βελτιωθεί με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 219 ίππους, από 200 που έχει το GT86, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 22,1 κιλά. Τέλος, ο κινητήρας συνεργάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το οποίο έχει βελτιωθεί και αυτό. Όπως φαίνεται το GT86GRMN είναι το ιδανικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για κάποιον που θέλει να τρέχει στα Rally. Εσείς τι λέτε;