Το i30 N είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα, αφού φτάνει σχεδόν τους 300 ίππους και είναι το πιο οικονομικά προσιτό σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων. Οι άνθρωποι της Hyundai σκέφτηκαν να δημιουργήσουν και την τετρακίνηση έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου ενθουσιάζοντας ακόμη περισσότερο τους fun του i30 N. Μπορεί η ιδέα αρχικά να ήταν για το i30 N, αλλά όπως φαίνεται θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσω του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Hyundai, Guido Schenken, ο οποίος τόνισε πως στη Hyundai το σκέφτονται εξ αρχής για τη δημιουργία τετρακίνητου μοντέλου. Ο Albert Biermann, Head of Research & Development Division της Hyundai Motor Company, ανέφερε πως η οδηγική συμπεριφορά και η αίσθηση οδήγησης μπορούν να γίνουν καλύτερες με ένα τετρακίνητο i30 N.

Όπως και να έχει ένα τετρακίνητο μοντέλο πάντα δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Εμείς είμαστε σίγουροι πως ένα i30 N τετρακίνητο θα δώσει άλλη ώθηση σε μια εταιρεία σαν την Hyundai που αναπτύσσεται συνεχώς. Εν αναμονή λοιπόν.