Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Skoda Club Peloponnhsou ξεκινά τα event και είναι σίγουρο πως για ακόμη μια φορά θα είναι όλα άψογα όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν. Είναι όλα έτοιμα. Οι συμμετοχές έχουν κλείσει και ήδη έχει ξεπεραστεί ακόμα και το όριο που είχε σχεδιαστεί. Μέσα στο 2019 το club ετοιμάζει και κάτι ακόμα πολύ δυνατό, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου λοιπόν, το πρωί στο White Own Cafe στους Θρακομακεδόνες θα μας περιμένουν, το νέο Kodiaq Scout για να το δούμε από κοντά, αλλά και φυσικά για test drive. Η νέα Fabia facelift Monte Carlo για να την αναλύσουμε, αλλά και να την οδηγήσουμε, αφού και αυτοί θα είναι διαθέσιμη για test drive. Επίσης μαζί μας θα είναι και η νέα Fabia facelift Comfort για test drive. Τα νέα μοντέλα της Skoda είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Σωτηρόπουλος και της Skoda Karenta.

Φυσικά, στην κοπή της πίτας μας δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα δώρα, αφού ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί θα κερδίσει μια ευθυγράμμιση. Επίσης, κάθε Skoda που θα δώσει το παρών θα κερδίσει ένα δώρο από την Skoda Karenta. Κληρώσεις θα γίνουν για μια δωρεάν αλλαγή λαδιών, έναν καθαρισμό φίλτρου DPF, ένα δίχτυ αποσκευών Skoda και μία θήκη πορτμπαγκάζ Skoda.

Τα δώρα είναι προσφορά των Poupakis Geometrical, Karenta, Skoda Καρέλλης, Bardahl Auto Greece και Bardahl Engine Eco Cleaning Center. Χορηγός επικοινωνίας του event είναι η εκπομπή Auto Club με τον Πάρι Πόντίκα που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ στους 91,6 και 105,8.

Είναι σίγουρο πως μετά την Κυριακή θα μιλάμε για ένα ακόμα event που μόνο το Skoda Club Peloponnhsou μπορεί να δημιουργήσει, αφού πλέον μετά από τόσα χρόνια οι διαχειριστές ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν και πώς να το κάνουν. Φυσικά, μπορεί να είναι όλοι εκεί για την κοπή της πίτας, αλλά αυτό που αναμένεται με μεγάλη χαρά από όλους είναι για μια ακόμη φορά να οδηγήσουν τα τρία αυτοκίνητα που θα υπάρχουν για δοκιμή και που αναμένεται να έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.