Η McLaren ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της στα Indycar και όπως όλα δείχνουν είναι μια είδηση που χαροποιεί τους φίλους της βρετανικής φίρμας που θα μπορούν να τη βλέπουν και εκτός F1. Η παρουσία της θα ξεκινήσει από του χρόνου (2020), κάτι που γίνεται μετά από 41 χρόνια απουσίας, αφού η τελευταία χρονιά που είχε συμμετάσχει η McLaren στα Indycar ήταν το μακρινό 1979.

Η στρατηγική συνεργασία με την Arrow Schmidt Peterson Motorsports (Arrow SPM) και την Chevrolet είναι μια πολύ μεγάλη συμφωνία σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα. Η πλήρη ονομασία της ομάδας θα είναι Arrow McLaren Racing SP και θα υπάρχουν δύο Chevrolet μονοθέσια. Η Arrow SPM θα είναι το επίκεντρο, όμως η McLaren θα προσθέσει την τεχνική εμπειρία και τη δύναμη στο μάρκετινγκ.

Η επιστροφή της βρετανικής φίρμας στα Indycar φαίνεται πως θα βάλει τη McLaren σε νέους αγωνιστικούς δρόμους, αφού τα Indycar 41 χρόνια αργότερα μόνο ίδια δεν είναι σε σχέση με το παρελθόν. Όπως όλα δείχνουν η βρετανική ομάδα θα αποκτήσει νέο κοινό, αφού στην Αμερική ίσως μετά από 41 χρόνια να είναι λίγοι αυτοί που τη θυμούνται.