Η Hyundai τα τελευταία χρόνια πραγματικά έχει προχωρήσει πολύ μπροστά στην εξέλιξη των αυτοκινήτων της. Η αεροδυναμική έχει αλλάξει και μαζί με αυτό παρασύρθηκε και ο σχεδιασμός των οχημάτων. Το i20 και το i30 είναι αυτά που έκαναν τα πρώτα βήματα με τις αλλαγές και τώρα είναι η σειρά του i10.

Οι Κορεάτες έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του νέου μοντέλου, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Η τελευταία γενιά του αυτοκινήτου που είναι ήδη στην αγορά σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, κάτι που αναμένεται να γίνει και τώρα. Το νέο i10 έχει ένα νέο και δυναμικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει, με τη μάσκα και το καπό να εκφράζουν το σπορ χαρακτήρα του.

Το νέο μοντέλο φυσικά θα έχει όλες τις νέες τεχνολογίες της αυτοκίνησης διαθέτοντας τα Blue Link, Apple Car Play, Android Auto, αισθητήρες που θα αναγνωρίζουν εμπόδια και πεζούς, σύστημα διατήρησης λωρίδας, καθώς και κάμερες για να γνωρίζει ο οδηγός τι συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο του. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώνονται εν καιρώ, με αποκορύφωμα την έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.