Σε μια έξυπνη κίνηση προχώρησε η ΔΕΠΑ, η οποία θα επιβραβεύει όσους αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο με φυσικό αέριο και βενζίνη. Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένο προϋπολογισμό και θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 31/01/2019. Το πρόγραμμα όπως αναφέραμε, αφορά σε όσα μοντέλα είναι με CNG και βενζίνη, με την επιδότηση να φτάνει έως τα 1.450€.

Συγκεκριμένα όσοι προχωρήσουν στην αγορά ενός από τα Fiat Panda, Volkswagen Up! και Skoda Citigo θα πάρουν επιδότηση 800€. Όσοι αγοράσουν ένα από τα Seat Ibiza, Seat Arona και Volkswagen Polo θα επιδοτηθούν με 1.150€, ενώ όσοι προβούν στην αγορά ενός από τα Fiat Cubo, Seat Leon, Skoda Octavia και Volkswagen Golf, θα λάβουν επιδότηση 1.450€.

Όσοι ενδιαφέρονται και προβούν στην αγορά ενός από τα παραπάνω οχήματα θα πρέπει μετά την αγορά να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα www.fisikon.gr και να ακολουθήσουν τις οδηγίες συμπληρώνοντας την αίτηση και προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σίγουρα, η συγκεκριμένη πρόταση για όσους σκέφτονται την αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική.