Ένα παλιό Bronco γίνεται προάγγελος για το μέλλον

Η Ford το 1965 παρουσίαζε το Bronco. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο SUV με δύο πόρτες, το οποίο σταμάτησε την παραγωγή του το 1996. Τα χρόνια πέρασαν και η Ford ανακοίνωσε πως έχει σκοπό να επαναφέρει το Bronco, αλλά με την διαφορά ότι πλέον θα έχει τέσσερις πόρτες και όχι δύο.

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση των Αμερικάνων η εταιρεία ανακατασκευής αυτοκινήτων Maxlider Brothers, έδωσε και πάλι ζωή σε ένα Bronco που όμως έχει τέσσερις πόρτες. Το 6θέσιο ανοιχτό μοντέλο έχει κρατήσει την παλιά μορφή του (1966) χωρίς να υπάρχουν πολλά πράγματα στο εσωτερικό, όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Μηχανικά το Bronco Restomod όπως ονομάστηκε διαθέτει έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 670 ίππους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα σύγχρονο κιβώτιο 6 σχέσεων, με την κίνηση βέβαια να περνάει και στους τέσσερις τροχούς. Επιπλέον, το οπίσθιο πλαίσιο διαθέτει τέτοια κατασκευή, έτσι ώστε να προστατεύσει τους 6 επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής.

Σίγουρα το Bronco Restomod δε θα έχει και πάρα πολλούς που θα ασχοληθούν μαζί του, όμως όσοι αγαπούν τα παλιά μοντέλα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία με το 6θέσιο αυτό SUV. Όπως και να έχει είναι κάτι τελείως διαφορετικό.