Η Citroen συνεχίζει την κυκλοφορία των μοντέλων της ειδικής έκδοσης C-Series, με το νέο μοντέλο να είναι Grand C4 SpaceTourer. Το MPV μοντέλο είναι το πέμπτο στη σειρά της ειδικής έκδοσης μετά τα C3 Aircross, C4 Cactus, C3 Supermini και C5 Aircross. Το Citroen Grand C4 SpaceTourer C-Series ξεχωρίζει από τα ειδικά χρώματα και τα υλικά του, καθώς και τον εξοπλισμό που βελτιώνει την άνεση.

Στο εξωτερικό, η ειδική έκδοση του 7θέσιου MPV μπορεί να αναγνωριστεί χάρη στο ανάγλυφο σήμα C-Series στις μπροστινές πόρτες, τις ασημί καμάρες της οροφής, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου Zephyr Diamond Black μεγέθους 17”. Επιπλέον, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 7 χρώματα που είναι τα Polar White, Onyx Black, Soft Sand, Cumulus Gray, Platinum Gray, Ruby Red και Alchemy Blue.

Στο εσωτερικό, υπάρχει το γκρι μαλακό υλικό TEP που εφαρμόζεται στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών, ενώ τα καθίσματα είναι με γκρι ύφασμα και κόκκινες ραφές, καθώς και το λογότυπο C-Series. Επιπλέον, υπάρχουν μαύρες λαβές για τις θύρες και τα ειδικά πατάκια με το λογότυπο C-Series και τις κόκκινες ραφές. Στον εξοπλισμό υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο ηλεκτρικό χειρόφρενο, φώτα ομίχλης και ηλεκτρικά φωτιστικά σώματα που κινούνται ανάλογα με το αυτοκίνητο.

Για όποιον ενδιαφέρεται οι πωλήσεις του Citroen Grand C4 SpaceTourer C-Series θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουνίου στην ευρωπαϊκή αγορά και θα προσφέρεται με οποιονδήποτε από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που υπάρχουν στο μοντέλο που κυκλοφορεί. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε το χρώμα που το προτιμάτε.