Η Mansory είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία στο χώρο των βελτιώσεων αυτοκινήτου. Οι Γερμανοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς να επέμβουν σε ένα Sports Car ή σε ένα Super Car, δίνοντας πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει. Αυτή τη φορά στα χέρια της γερμανικής εταιρείας βρέθηκε μια Lamborghini Urus.

Το λευκό χρώμα με τις μαύρες και κόκκινες πινελιές την κάνει κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Το εξωτερικό bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, εισαγωγές αέρα στο καπό, πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά, δύο αεροτομές μια στο τελείωμα της οροφής και μια πιο χαμηλά στο πίσω μέρος, διαχύτη, ενώ υπάρχει και η νέα τριπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. Επιπλέον, υπάρχουν οθόνες στην πλάτη των καθισμάτων για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών, ηχοσύστημα της Bang & Olufsen με τρισδιάστατο ήχο, και πανοραμική οροφή. Η οθόνη head up display δεν επιτρέπει την απόσπαση του οδηγού από το δρόμο, ενώ το πακέτο ADAS προσφέρει όλα όσα χρειάζονται.

Από μηχανικής πλευράς κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 650 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 86,6 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,6”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ/ώρα, κάνοντας τη συγκεκριμένη Urus ένα από τα πιο γρήγορα SUV στον κόσμο.

Όλα αυτά που προφέρει η Urus της Mansory ακούγονται κάτι παραπάνω από δελεαστικά. Βέβαια είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο που οποίος το αγοράσει θα ικανοποιηθεί και με το παραπάνω. Η Lamborghini Urus της Mansory είναι μοντέλο του 2019 και έχει διανύσει μόλις 50 χιλιόμετρα. Όσο για την τιμή; Αυτή ορίστηκε στα 399.800€.