Το C5 Aircross SUV της Citroen

Το C5 Aircross SUV της Citroen

Οι Γάλλοι ακολουθώντας την ανοδική πορεία των SUV, αποκάλυψαν την ευρωπαϊκή έκδοση του νέου C5 Aircross SUV. Το SUV νέας γενιάς που εμπνέεται από τις προσδοκίες των πελατών, διαθέτει μια μοναδική και δυναμική προσωπικότητα και προσφέρει 30 εξωτερικούς συνδυασμούς ικανοποιώντας όλα τα χρωματικά γούστα των μελλοντικών αγοραστών. Σύμφωνα με τους Γάλλους το νέο C5 Aircross SUV είναι το πιο άνετο SUV της αγοράς.

Διαθέτοντας μια ισχυρή προσωπικότητα, το νέο C5 Aircross SUV ξεχωρίζει μέσα από την εντυπωσιακή, ενεργητική και δυναμική συμπεριφορά του. Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,50 μέτρα, είναι δυνατό και μυώδες και ξεχωρίζει από το σχήμα και τις ισχυρές γραφικές πινελιές όπως το Airbump, οι μεγάλοι τροχοί και οι ξεχωριστές ράβδοι οροφής.

Η καμπίνα δίνει αμέσως την αίσθηση της ευρυχωρίας, με το οριζόντιο ταμπλό και καθίσματα που είναι στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε όλα να φαίνονται από ψηλά. Ο συνδυασμός με την ψηφιακή TFT οθόνη μεγέθους 12,3” και την οθόνη αφής μεγέθους 8”, δίνει στον οδηγό και τους επιβάτες την ευκαιρία να απολαμβάνουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες του C5 Aircross SUV.

Εξοπλισμένο με τη νέα ανάρτηση της Citroen και τα καθίσματα Progressive Hydraulic Cushions προσφέρει μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία με τους επιβάτες να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή. Το νέο C5 Aircross SUV, είναι μοντέρνο και διαθέτει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, με 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του Highway Driver Assist, ενός αυτόνομου συστήματος οδήγησης, Grip Control με Hill Assist Descent.

Επιπλέον, υπάρχουν 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης χρέωσης smartphone. Ο χώρος αποσκευών είναι 580 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αγγίζει τα 720 λίτρα. Από μηχανικής πλευράς θα υπάρχουν οι γνωστοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της γαλλικής φίρμας με τη μέγιστη ισχύ να κυμαίνεται από 130 έως 180 ίππους ανάλογα την έκδοση.

Το νέο C5 Aircross SUV θα παράγεται στη Γαλλία στην περιοχή της Rennes και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο στα τέλη του 2018, Τέλος, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Citroen που θα κυκλοφορήσει σε Plug – In υβριδική έκδοση στα τέλη του 2019.