Μετά τη μαύρη έκδοση του Qashqai η Nissan προχώρησε και στην αντίστοιχη έκδοση για το πολυμορφικό Note. Με εντυπωσιακό σύγχρονο σχεδιασμό, υψηλού επιπέδου προδιαγραφών και μια νότα υψηλής ποιότητας η ειδική έκδοση της Nissan είναι σίγουρο πως θα πετύχει. Το Styling Pack, το οποίο περιλαμβάνει στο χρώμα του αμαξώματος τους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, μαύρους προβολείς ομίχλης, αεροτομή και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”.

nissan note black edition 2Στο εσωτερικό η Black Edition αναγνωρίζεται αμέσως από το μαύρο χρώμα της κεντρικής κονσόλας, του επιλογέα ταχυτήτων, της επένδυσης της οροφής και το περίβλημα της οθόνης αφής. Παράλληλα με το NissanConnect εξασφαλίζεται η ασφάλεια του αυτοκινήτου, αφού προσφέρει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την κατάσταση του. Το αμάξωμα προσφέρεται σε χρωματισμούς Storm White και Pearl Black, ενώ τα καθίσματα, το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων είναι δερμάτινα.

Μηχανικά οι συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ των 80 ίππων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για την πετρελαιοκίνητη έκδοση των 1.500 κ.εκ., με τους 90 ίππους. Η Nissan Note Black Edition θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με την τιμή της στη Μεγάλη Βρετανία να έχει οριστεί στα 17.000€.