Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 μπορεί να βρίσκεται στο καλοκαιρινό διάλειμμα, όμως τα σενάρια για τους οδηγούς της επόμενης χρονιάς δίνουν και παίρνουν. Στη Ferrari τα πράγματα δεν είναι καλά, αφού η ομάδα δείχνει ότι δε μπορεί να ανταγωνιστεί σε καμία των περιπτώσεων τη Mercedes και πλέον τα βρίσκει σκούρα και με τη Red Bull Racing.

Ο Mattia Binotto σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η Ferrari θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα του 2020 με αμετάβλητη τη δυάδα των οδηγών της, θέτοντας έτσι ένα τέρμα στην αχαλίνωτη εικασία για το μέλλον του Sebastian Vettel, μετά από σωρεία φημών που τον θέλουν να επιστρέφει στη Red Bull το επόμενο έτος. Μπορεί ο Vettel να μην αποδίδει το 100%, αφού δεν έχει ακόμα καταφέρει να κερδίσει κάποιον αγώνα, ωστόσο ο Binotto, επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, επανέλαβε όσα είχε δηλώσει και πριν από καιρό, ότι υπάρχει κάθε λόγος να τηρηθεί το συμβόλαιο του Vettel για το 2020.

“Έχουμε δύο οδηγούς υψηλού επιπέδου και δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξουμε τίποτα. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Vettel θα είναι μαζί μας το 2020”, αναφέρει στην ισπανική Marca. Ο Binotto σχολιάζει επίσης και για τον Charles Leclerc, ο οποίος έχει μια ισχυρή παρουσία στην πρώτη του σεζόν στη Ferrari, σημειώνοντας ότι έκανε και κάποια λάθη. “Ο Charles είναι στην πρώτη του χρονιά με τη Ferrari και υπάρχει μεγάλη πίεση. Έχει κάνει κάποια λάθη, αλλά ακόμα μαθαίνει, εξασκείται, χωρίς ωστόσο να τα επαναλαμβάνει”, πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας.