Τα ακριβά και πανέμορφα ρολόγια πάνε χέρι χερί με τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. Αυτή είναι λογική ανάμεσα στη συνεργασία της Aston Martin με την TAG Heuer, όπου δημιούργησαν μια ειδική έκδοση με την ονομασία Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition.

Από την πρώτη ματιά ξεχωρίζει αμέσως η μαύρη βαφή που περικλείει το αμάξωμα, το οποίο βέβαια είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων συμπληρώνονται από τις μαύρες ζάντες και τα ελαστικά Pirelli Color Edition. Το σήμα της TAG Heuer βρίσκεται στα μπροστινά φτερά του αυτοκίνητου, ενώ η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης προσφέρει έναν απίστευτο ήχο.

Εσωτερικά τα Bucket δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές διαθέτουν το λογότυπο της Tag Heuer. Στο μηχανικό κομμάτι η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition τροφοδοτείται από το V12 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 715 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 91,7 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,4”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα.

Για όσους μπήκαν σε σκέψεις η απόκτηση της είναι δύσκολή, αφού στην αγορά θα κυκλοφορήσουν μόλις 50 κομμάτια που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Όσο για την τιμή; Αναμένεται να φτάσει περίπου στις 300.000€.