Το υπάρχον Subaru Levorg STI Sport συμπλήρωσε τρία χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου και οι Ιάπωνες πλέον αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα για να ανανεωθεί το συγκεκριμένο μοντέλο. Το Levorg STI Sport διαθέτει LED φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας και LED φώτα ομίχλης, νέους προφυλακτήρες, σπορ αναρτήσεις, νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης, μαύρα καπάκια στους εξωτερικούς καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας, χρωμιομένες απολήξεις στην εξάτμιση και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, με διαστάσεις ελαστικών 225/45.

Ο γαλάζιος χρωματισμός εξωτερικά το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφού είναι από τα χρώματα που δεν πολυκυκλοφορεί. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα bucket καθίσματα της Recaro, καθώς και το δερμάτινο τιμόνι, με το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. Επιπλέον, στα καθίσματα υπάρχουν τα λογότυπα Recaro και STI, καθώς και οι μπλε λεπτομέρειες που κάνουν την έκδοση ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Μηχανικά το Levorg STI Sport τροφοδοτείται από δύο Turbo κινητήρες βενζίνης. Η βασική έκδοση αποτελείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 170 ίππους, ενώ για όποιον θέλει υπάρχει και η ποιο ισχυρή με τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 300 ίππους.

Για όσους ενδιαφέρονται δυστυχώς θα πρέπει να κάνουν ένα ταξίδι μέχρι την Ιαπωνία, αφού το Subaru Levorg STI Sport αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο εκεί. Όσο για την τιμή; Στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας ξεκινά από 3.546.000‎¥ ή 28.700€ αντίστοιχα.