Το Suzuki Ignis ανανεώθηκε και παρουσιάστηκε το μοντέλο που θα δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι αλλαγές σε σχέση με το Ignis που κυκλοφορεί δεν είναι μεγάλες φέρνοντας τη νέα μάσκα με τα μεγαλύτερα ανοίγματα, τους νέους προφυλακτήρες, τις νέες ποδιές, τα μαύρα πλαστικά στους θόλους των τροχών και τις ράγες οροφής. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία νέα μεταλλικά χρώματα Caravan Ivory Pearl, Rush Yellow και Tough Khaki Pearl, με τις συνολικές επιλογές να φτάνουν τις 11.

Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων παραμένει αναλογικός, με το λευκό καντράν, τις λευκές βελόνες και τα μαύρα νούμερα, ενώ η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων προσφέρουν μια άλλη αίσθηση.

Μηχανικά το ανανεωμένο Suzuki Ignis διαθέτει το νέο DualJet κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 91 ίππους. Εκτός όμως από τον κινητήρα βενζίνης υπάρχει και ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που λειτουργεί με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 10 Ah και μειώνει την κατανάλωση του αυτοκινήτου. Τα υπόλοιπα στοιχεία δε δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας, αλλά δε διαφέρουν και πολύ από το ήδη υπάρχων μοντέλο.

Σίγουρα το ήπιο υβριδικό σύστημα το κατατάσσει σε μια άλλη κατηγορία, αφού πλέον οι πωλήσεις του μπορούν να ανέβουν ακόμη περισσότερο, με το πιο σημαντικό να είναι η μειωμένη κατανάλωση. Το ανανεωμένο υβριδικό Ignis αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στον Απρίλιο με την Ελλάδα να είναι μέσα στις χώρες που θα πωλείται.