Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημο εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 384 οχημάτων Eclipse Cross, με κωδικό μοντέλου GK1W και GK9W και έτος κατασκευής από το 2018 έως το 2020.

Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται το κούμπωμα του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού-πλευρά συνοδηγού), να αποκολληθεί κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα, με αποτέλεσμα, στη χειρότερη περίπτωση, το διακοσμητικό να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mitsubishi επιθυμούν για πραγματοποιηθεί η επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού-πλευρά συνοδηγού), χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο τηλέφωνο 210-3483795 ή στο email: customer_service@saracakis.gr.