Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε., γενικό εισαγωγέα αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 354 οχημάτων Volkswagen Golf, Passat, Arteon και T-Roc, με ημερομηνία παραγωγής από τον Μάιο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2018.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται να μην έχει πραγματοποιηθεί σωστά μια συγκολλητή σύνδεση της πλάτης του πίσω πάγκου καθισμάτων. Ως αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος το προσκέφαλο στην πλάτη του πίσω καθίσματος μπορεί να μην είναι πλήρως αποτελεσματικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Volkswagen επιθυμούν, για να γίνει έλεγχος και αν χρειαστεί αντικατάσταση της πλάτης του πίσω καθίσματος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Volkswagen στο τηλέφωνο 210-9981100 και ώρες 09:00-18:00 ή στο email: customercare@kosmocar.gr.