Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε., γενικό εισαγωγέα αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανάκληση 253 οχημάτων Q5, με έτος παραγωγής από το 2015 έως το 2019. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ενδέχεται τα καλύμματα των οπίσθιων θόλων τροχών να είναι ανεπαρκώς στερεωμένα στο αμάξωμα και σε μια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποσπαστούν με την πάροδο του χρόνου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Audi επιθυμούν, για να γίνει αντικατάσταση των κλιπ στερέωσης στην περιοχή των καλυμμάτων των θόλων τροχών με εξαρτήματα άλλου τύπου, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Audi στο τηλέφωνο 210-9981200 και ώρες 09:00-18:00 ή στο email: customercare@kosmocar.gr.